Nieuws03.10.2022

GePINd in Brussel

PINNERS

Afscheid van kantoor Vilvoorde

Een beetje droevig nieuws, maar we nemen in de loop van oktober afscheid van ons kantoor te Vilvoorde. We mochten er echter heel wat mooi werk verwezenlijken, dus kijken op onze tijd in Vilvoorde terug met een positieve blik. We zien dit niet als een stap achteruit, maar als een stap vooruit. Verandering zorgt voor nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Daarnaast blijven we met onze projecten uiteraard actief in Vilvoorde. Het is enkel het kantoor dat verdwijnt. De projecten lopen gewoon door en onze toeleiders blijven nieuwe inwoners informeren, ondersteunen en begeleiden. 

PIN in Brussel

We speelden al even met het idee om een centraal kantoor te huren. Over de locatie waren we nog niet zeker, maar over de invulling ervan wel. Meer bepaald waren we op zoek naar een locatie om:

  • Te coworken
  • Te vergaderen
  • Elkaar te ontmoeten 

Zo kwamen we in een kantoor in Brussel terecht. Waarom uiteindelijk in Brussel? De locatie is centraal gelegen én makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit zorgt voor minder verplaatsingen met de auto, maar meer verplaatsingen met het openbaar vervoer of zelfs te voet of met de fiets. In tijden van vandaag kan dat qua besparingen zeker tellen.